Tuotteilla on normaali 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan, laput kiinni ja käyttämätön. Halutessasi palauttaa uudelleenmyyntikelpoisen tuotteen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme jossa sovimme palautuksesta.Lisää lähetyksen mukaan kuitti/lähetyslista vastaanotetusta tavarasta.Emme lunasta postiennakkolähetyksiä.Mikäli toistuvasti palautat tuotteita,lähetyksen postikulut maksaa asiakas. Aletuotteiden palautuksissa postikulut maksaa asiakas itse.

iiniMiini yksilöi lastentarvikkeet ja korut asiakkaan tilauksesta. Tämän jälkeen tuote ei ole enää uudelleenmyyntikelpoinen. Yksilöllisesti valmistetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta (KSL 15.12.2000, 1072 6 luku). Jos tuotteessa on meistä tai valmistajasta johtuva virhe, tuotteella on silloin palautusoikeus. Viallisilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tilalle lähetetään uusi tuote tai rahat palautetaan asiakkaalle kohtuullisessa ajassa. Virheellisen tuotteen ollessa kyseessä, ota yhteyttä info@iinimiini.fi

Noutamatta jääneistä tilauksista veloitamme 15€ (jonka Posti laskuttaa meiltä.) Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus.