Tilaaminen tapahtuu verkkosivujemme kautta. Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksuehdot ja -tavat

Maksupalvelutarjoaja Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 020 718 1830 www.paytrail.com Maksu tapahtuu verkkotilauksen yhteydessä.

Maksutapavaihtoehtomme ovat verkkopankkimaksut sekä luottokortit.

Klarna Laskulla

Osta nyt, maksa jälkikäteen!

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niistä
 • Maksuaika aina 14 vuorokautta
 • Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja
 • Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus*
 • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
 • Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä

Laskutusmaksu 4.90 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 11.50 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

* Ei koske kaikkia tuotteita, esim. lentomatkoja, tapahtumia tai räätälöityjä tuotteita.

Klarna AB, yritys- ja yhteisötunnus 556737-0431

Klarna Tili – Maksa erissä alkaen 9 € / kk

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä
 • Kuukausierä 9 € tai vähintään 1/24 kokonaissummasta
 • Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja
 • Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa
 • Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla
 • Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle
 • Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta.

Klarna Tilille tehdyn 1000 €:n ostoksen perustamismaksu perusehtojen mukaan on 0 €. Tämän hetkinen vuosikorko on 22 %, jolloin esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 34,64 %. Ostoksen luottohinta on 1171 €. Kuukausieriä on 12 kappaletta ja erät ovat kooltaan 98 €. Esimerkin mukainen ostos edellyttää, että luoton kokonaissumma suoritetaan vuoden sisällä.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Yleiset ehdot löydät täältä
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä

Toimitustapa- ja aika

Postitamme tilaukset keskimäärin n. 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Nimikoiduilla tuotteilla n. viikon toimitusaika. Toimitamme tilaukset postin tai matkahuollon kautta. Jos jostakin syystä tuote on päässyt loppumaan varastostamme, ilmoitamme oleellisesti pidemmistä toimitusajoista tuotekohtaisessa infossa. Joissakin tuotteissa saattaa muutenkin olla pidempi toimitusaika, tästä on silloin maininta tuotteen infokohdassa.

Toimituskulut

Asiakas maksaa toimituskulut tilauksen yhteydessä.

Jos tilaat tuotteita EU:n ulkopuolelle, tulli saattaa veloittaa lisämaksuja. Näistä kuluista vastaa asiakas.

Palautus- ja vaihto-oikeus

Vaatteilla on normaali 14 vuorokauden palautusoikeus. Vaatteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan, laput kiinni ja käyttämätön. Halutessasi palauttaa uudelleenmyyntikelpoisen tuotteen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme jossa sovimme palautuksesta.Lisää lähetyksen mukaan kuitti/lähetyslista vastaanotetusta tavarasta.Emme lunasta postiennakkolähetyksiä.Mikäli toistuvasti palautat tuotteita,lähetyksen postikulut maksaa asiakas. Aletuotteiden palautuksissa postikulut maksaa asiakas itse. Noutamatta jääneistä tilauksista veloitamme 15€ (jonka Posti laskuttaa meiltä.) Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus.

iiniMiini yksilöi lastentarvikkeet ja korut asiakkaan tilauksesta. Tämän jälkeen tuote ei ole enää uudelleenmyyntikelpoinen. Yksilöllisesti valmistetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta (KSL 15.12.2000, 1072 6 luku). Jos tuotteessa on meistä tai valmistajasta johtuva virhe, tuotteella on silloin palautusoikeus. Viallisilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tilalle lähetetään uusi tuote tai rahat palautetaan asiakkaalle kohtuullisessa ajassa. Virheellisen tuotteen ollessa kyseessä, ota yhteyttä info@iinimiini.fi

Kuljetuksessa vahingoittuneet lähetykset

Vaikka useimmat tuotteemme eivät ole helposti rikkoutuvia, voi pakkaamisesta huolimatta tuotteet joskus vaurioitua. Siksi suosittelemme, että jo pakettia noudettaessa tarkistaisit tuotteiden kunnon postivirkailijan läsnäollessa. Jos paketin sisältö on vaurioitunut kuljetuksessa, tee postissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin info@iinimiini.fi, niin voimme sopia uuden tuotteen lähettämisestä.

Muuta huomioitavaa

Asiakkaan tulee antaa tilauksen yhteydessä mahdollisimman tarkat tiedot nimikoimiseen. Jos nimi/teksti on puutteellinen tai väärin kirjoitettu, meillä on oikeus tehdä nimikointi parhaaksi katsomallamme tavalla. Ilmoita aina erikseen, mikäli toivot kaiverrukselta jotakin tiettyä asettelua tms. Ole etenkin korujen kaiverruksessa tarkkana, ja ilmoita erikseen, mikäli kaksi annettua nimeä on yhden lapsen koko nimi.

Kaiverrusjälki vaihtelee tuotekohtaisesti, ja kaiverruksen väri voi olla tuotteesta riippuen  vaalean harmaasta mustaan.